flowers-v1-personalised-coffin_edited.png
kinderkist.png

Een unieke uitvaart met een persoonlijke uitvaartkist


Steeds meer mensen zoeken naar een manier om een uitvaart meer persoonlijk te maken. Een uitvaartkist of grafkist is hiervan een onderdeel en van betekenis voor de rouwverwerking. Met een persoonlijke uitvaartkist kunt u laten zien wat iemands passie of speciale moment was. Wij kunnen op een milieuvriendelijke manier uw uitvaartkist verfraaien door gebruik te maken van folie. Omdat u zelf een keuze kunt maken, is uw kist persoonlijk en uniek.

Laat uw houten kist bedrukken met een full colour design naar wens van bijvoorbeeld uw hobby, favoriete vakantiebestemming of auto en zorg voor een gedenkwaardig afscheid.

Als nabestaande kunt u uw wensen bespreken met ons of u kunt zelf contact opnemen wanneer u al bezig bent met het regelen van uw eigen uitvaart.

Werkwijze
Om tot het juiste ontwerp te komen, hebben wij graag persoonlijk contact met de overledene vooraf, of met de nabestaanden zodat wij kunnen inschatten wat de wensen zijn. Wij krijgen hierdoor een goed beeld van uw dierbare of van uzelf.

U kunt zelf een ontwerp en foto’s aanleveren (bij voldoende resolutie) of wij verzorgen een mooi ontwerp op maat.
Na ons gesprek sturen wij het ontwerp eerst naar u toe. Pas wanneer u tevreden bent, zal de afbeelding geprint worden. Wij komen daarna de kist binnen 48 uur wrappen op locatie.

Snelle service
Wij kunnen een snelle service aanbieden, na het overlijden is er slechts 48 uur de tijd om de uitvaartkist te wrappen. Wij bieden daarom een 24/7 service aan. Dit is een uitzondering vergeleken met onze andere diensten.

Prijzen

U kunt kiezen uit folie in mat of hoogglans. Onze folie is biologisch afbreekbaar, hierdoor kunnen wij op een natuurlijkvriendelijke manier de uitvaartkisten verfraaien.

 

Wij hanteren de volgende prijzen:

Top wrap (bedrukken van de bovenkant) € 395,-

Rand wrap (bedrukken van de rand rondom) € 495,-

Full wrap (bedrukken van de hele kist) € 595,-

 

 

topwrap.jpg
randwrap.jpg
fulbody-wrap.jpg

De prijzen zijn excl. voorrijkosten en reistijd en excl. 21% btw.

De prijzen zijn inclusief 4 ontwerpen vooraf om uit te kiezen, de folie en de montage.