Keuken wrappen

De keuken is een belangrijk deel van uw huis. Door gebruik te maken van hoogwaardige folies knappen wij uw bestaande keuken compleet voor u op. Wij plakken (wrappen/ bekleden) uw keuken met de door u gekozen interieurfolie. Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw kastdeurtjes, maar ook voor al uw ladefrontjes, sierlijsten, stootranden, zijkanten, kortom alle oppervlaktes die zichtbaar zijn.

 

De voordelen van plakken

- Look & feel van een nieuwe keuken, tegen scherpe tarieven en zonder zorgen

- Perfect schoon te houden

- Geen eindeloze verbouwingen in huis of al te veel rompslomp

- Volledige personalisatie, renovatie en modernisatie van uw keuken

- Een moderne, frisse en duurzame keuze met een prachtig resultaat!

- Kleurmogelijkheden die u bij de meubelspuiter niet kunt bestellen.

​- Binnen één dag een keuken als nieuw.

 

Uitstekende kwaliteit

De interieurfolies zijn speciaal ontwikkeld voor het decoreren van objecten zoals muren, borden, deuren, meubels en nog veel meer. Daarnaast is de folie geschikt tegen vocht en vaak brandwerend. De folies zijn goed schoon te houden, duurzaam, kras- en kleurvast en toepasbaar op verschillende soorten ondergronden.

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van reguliere kleurenfolies, verkrijgbaar in zowel hoogglans / mat / metallic uitstralingen.  Naast de reguliere wrapfolies maken we regelmatig gebruik van speciale interieurfolies waar onder andere steen-, hout-, beton- en metaalstructuren in verwerkt zijn. 

Wij werken met de interieurfolie van Coverstyl

Bekijk hier het kleurengamma van Coverstyl 

Heeft u een keuken waarvan de apparatuur nog goed is, maar waarvan de kastjes hopeloos verouderd zijn? Of past het uiterlijk van uw keuken niet bij uw smaak of interieur? Is de toplaag van uw keukenkastjes beschadigd of moet deze gemoderniseerd worden? Dan is plakken wellicht iets voor u! Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren wordt de werkwijze voor het plakken van uw keuken op uw wensen en uw persoonlijke omstandigheden afgestemd. Wij wrappen alleen gladde fronten, we wrappen geen delen met glooiing of profiel. Het is wel mogelijk om tegen meerprijs á € 30,- per deel, de deurtjes vlak te laten maken alvorens het wrappen.

 

 

 

De globale procedure is als volgt:​

Graag ontvangen we vooraf beeldmateriaal van de keuken in kwestie op info@keukenswrappen.com of via ons contactformulier. Vermeld daarbij ook uw woonplaats.

Wanneer de eerste prijsindicatie u aanspreekt is het daarna mogelijk een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen om een en ander te bespreken en de mogelijkheden, ook qua kleuren en materialen, te bekijken. We komen dan bij u langs om de keuken in te meten en ook een definitieve offerte op te maken. Een dergelijke afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos. Na akkoord kan er gelijk een datum ingepland worden voor de uitvoer van de werkzaamheden.

Wat word er dan precies gewrapt?

- Alle kastjes en lades (de binnenkant blijft de oorspronkelijke kleur) tegen meerprijs kan ook de binnenkant worden mee gewrapt.

- Zijkanten en onderkanten kasten

- Geraamte

- Plinten

Bij de prijs is inbegrepen:

- Hoogwaardig kwaliteit materiaal coverstyl interieurfolie

- Voorbehandeling keukendelen met primer

- (De)montage keukendelen

- Montage wrap

Prijzen zijn excl. 21% btw en excl. voorrijkosten en reistijd vanaf Schagen.

* Wij verwijderen geen verlichting zoals spotjes in de onderkant van de bovenkant van de keukenkastjes. U dient zelf verlichting zoals spotjes o.i.d. van te voren te verwijderen.

* U hoeft er alleen voor te zorgen dat de keuken schoon is.

Folie verwerking

Driedimensionale folie.

Bij de plaatsing van meubelfolie passen we in principe twee verschillende technieken – Move en Overlap – toe. Welke techniek gebruik gaat worden is van de ene kant afhankelijk van de wensen van de klant en aan de andere kant afhankelijk van de omstandigheden van het te beplakken object.

Naadloos – Move

De techniek “Move” staat voor de naadloze plaatsing van de folie. Er is geen snijrand of overlapping van de folie te zien, zo ontstaat één geheel. Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor kastdelen en panelen die een hoek van 90° hebben. Om een perfect resultaat te kunnen leveren zijn voor deze techniek twee personen nodig. Het gevolg hiervan is een toename van de kosten vanwege de benodigde extra tijd. De Move techniek wordt in vergelijking met de Overlap techniek gezien als de Premium verwerking, omdat deze een prachtig resultaat levert maar gepaard gaat met extra kosten voor een goede verwerking.

De galerij laat zien hoe een naadloze plaatsing van de meubelfolie met de Move techniek eruit ziet. Zonder onderbreking, krijg je een driedimensionale verbinding, zodat bij het openen van de lades de gewenste kleur naadloos overloopt. In sommige gevallen is het noodzakelijk om overlappingen te vormen, bij deze speciale gevallen wordt dit op voorhand met u besproken.

Overlappend – Overlap

Bij de “Overlap” techniek werkt men bij de hoeken met een opvouw techniek om de folie perfect te plaatsen. Hierdoor ontstaat wel een kleine overlap, maar deze is niet zichtbaar bij het vooraanzicht. Dit proces is alleen mogelijk bij kastdelen of panelen die een hoek van 90° hebben. Bij afgeronde of gebogen hoeken kan zich een kleine luchtkamer vormen bij de overlap. Daarom raden wij bij dergelijke gevallen de “Move” techniek aan om het beste resultaat te krijgen. Deze techniek kan uitgevoerd worden zonder hetelucht föhn en is daarom een gunstige standaard techniek.

Met de Overlap techniek krijgt u een mooi verwerkingsresultaat die permanent mooi blijft ondanks de kleine overlap. Deze verwerking is tweedimensionaal, maar een föhn is niet nodig. De oorspronkelijke kleur van het oppervlak is niet meer zichtbaar, omdat de folie volledig dekkend is. Deze techniek heeft geen invloed op de duurzaamheid.

Sterk: hoge schok- en krasbestendigheid door een dikte van 250-700μm.

Waterbestendig: water of stoom hebben geen invloed op de kleefkracht.

Hittebestendig: brandvertragend en brandwerend tot 130 °C.

Vuilbestendig: geen wisselwerking met huishoudelijke stoffen.

Eenvoudig te reinigen: regelmatige reiniging mogelijk met alle in de handel verkrijgbare producten.

Vrij van schadelijke stoffen: bevat geen zware metalen of schadelijke weekmakers.


 

logo solar screen cover style.jpg
keuken wrappen kolhorn voor.jpg
keuken wrappen kolhorn na.jpg
Landelijke keuken voor
Landelijke keuken na
keuken wrappen Bergen.jpg

CONTACT

Wacht niet langer en maak een afspraak om uw keuken te laten wrappen!

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!

62205706_2344681185779336_59068771464831