WRAPPEN IS HET NIEUWE SCHILDEREN

Na een aantal jaren beginnen de oorspronkelijk witte wanden langzaam te ‘vergelen’, de meubels worden steeds ‘kaler’ en de deuren zitten vol strepen en vlekken. Tijd voor een opfrisbeurt! Maar schilderen is niet altijd de meest ideale oplossing; het kost veel tijd, geeft een hoop rommel en soms wil je ook gewoon een nieuw design in plaats van een likje verf. Wij bieden u een passend alternatief: Coverstyl interieurfolies waarmee u in een keer verzekerd bent van een hoogwaardige uitstraling zonder de nadelen van schilderen.

Interieur wrappen: als het op de goede manier gebeurt, wordt uw yacht of boot (opnieuw) het summum van comfort en design.
Daarom hebben wij van wrapping onze specialiteit gemaakt.
Wij geven uw yacht het kwalitatief hoogstaande, moderne, tot in de kleinste details afgewerkte interieur dat het verdient.

 

Met hoogwaardige interieurfolie van het merk coverstyl hoeft u de verouderde kasten en tafels in de boot niet te vervangen, maar kunt u deze in een compleet nieuwe style laten beplakken. Kostentechnisch is het een stuk aantrekkelijker om het interieur te voorzien van deze interieurfolie in plaats van complete vervanging. Deze interieurfolie is beschikbaar in tal van houtvarianten (van mahonie tot walnoot), metaallooks (van carbon tot brush zilver) en andere speciale varianten (van beton tot linnen). Het unieke van deze folies is dat deze naast kleurechtheid ook het echte gevoel hebben van het materiaal. Zo voelt u in de houtfolie een echte nerf lopen van het hout. Wanneer u het interieur van uw boot dus in deze interieurfolie laat bestickeren is het niet van het echte te onderscheiden.

De voordelen van het interieur wrappen door ons spreken boekdelen, geen verwijdering van items, geen stof, geen rommel en natuurlijk kostenbesparingen. Doordat wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit vinyl laat ons toe om uitstekende nieuwe hoogwaardige afwerking te bereiken in een korte tijd. De vinyl toplaag is kleurvast en is bestand tegen water, schokken en schimmels.

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd en ervaren signmonteurs welke speciaal zijn opgeleid om  uw jacht te voorzien van een architectonische afwerking. Tevens kunnen wij op bijna alle materialen die in een schip aanwezig zijn waaronder meubels / tafels, armaturen, wandpanelen, deuren, trappen, overhead panelen en natte cellen onze producten aanbrengen.

Prijs per m1 vanaf € 99,- excl. 21% btw. Prijs collectie glitter / leer / fabric / metallic € 119,- excl. 21% btw.

Bij de prijs is inbegrepen:

- hoogwaardig kwaliteit interieurfolie

- voorbehandeling met primer

- montage 

Excl. voorrijkosten en reistijd​

Kijk voor alle actuele kleuren van het assortiment op 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

In onderstaande project hebben wij bij een jacht in Biddinghuizen alle frontdelen van binnen en buiten gewrapt, de keuken, zijpanelen, kasten, deuren zijn allen gewrapt van een gedateerde kersenkleur naar een tijdloze hout look, (AA14). Voor de leuningen is er gebruik gemaakt van een mat zwarte lederlook (X51).

Totaal gebruikt meters aan folie. +/= 45 LM

logo_coverstyl
offerte

Vraag hier een offerte op

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
 
yachtwrapschagen.jpg

 Yachtwrapping exterior​

 De toepassingen voor het wrappen met zelfklevende folie zijn tegenwoordig grenzeloos. Carwraps zijn inmiddels al behoorlijk ingeburgerd en niemand kijkt meer verbaasd op van een gewrapte trein of een bestickerd vliegtuig. Een opkomende markt is yachtwrap; schepen waarvan de romp niet wordt geschilderd, maar beplakt met folie.

Een ‘Full Body Yacht Wrap’, waarbij de romp van een boot met zelfklevende folie wordt beplakt, is interessant voor zowel nieuwe als gebruikte schepen. Bij nieuwe schepen beschermt de folie de originele gelcoat. Bij oudere, van kleur verschoten jachten, wordt de body optisch weer in nieuwe staat gebracht. Yacht-wrapping is zowel interessant voor scheepseigenaren, als voor jachtwerven en jachtmakelaars.

Het toepassen van folie biedt meerdere voordelen boven een conventionele schilderbeurt. Folie blijft langduriger kleurvast en is vrijwel onderhoudsvrij. Afhankelijk van de productkeuze (type folie) en de toepassing (wel/niet beplakte rompdelen, snelvarend, inzet botenloods, et cetera) kan de verwachte duurzaamheid oplopen van enkele jaren tot meer dan 10 jaar! Foliemontage gaat bovendien sneller, oogt strakker en is voordeliger dan schilderen.

En, omdat er zoveel verschillende soorten folie zijn, zijn de mogelijkheden voor een scheepsmetamorfose enorm; mat, glans of creatieve special print?

- De beste materialen

Wij werken uitsluitend met de topmerken Avery en 3M. Deze kwaliteitsfolies zijn leverbaar in een uitgebreid scala aan kleuren en verkrijgbaar in glans, satin, mat, metallic, mat metallic en carbon.

- Het ziet er fantastisch uit

Heeft u een ouder schip waarvan de gelcoat dof begint te worden? Met een complete wrap of een nieuwe striping ziet uw schip er weer als nieuw uit.

- Prijs kwaliteit

In vergelijking met schilderen is wrappen veel minder arbeidsintensief en tijd is geld. Een gemiddeld schip is in twee dagen volledig ingepakt in folie.

- Onderhouds vriendelijk

De folie is kleurecht en goed bestand tegen UV, dus overbodig om uw schip jaarlijks in de was te zetten. Op een wrappingfilm zit een toplaag waar het vuil slecht op wil hechten. Schoonmaken met water is afdoende.

_edited_edited.png
over%20ons%20jort_edited.png
slogan.png
logo_coverstyl
offerte

Vraag hier een offerte op

CONTACT

Ook graag het interieur of exterieur van uw yacht gewrapt?

Laat het ons weten en we helpen u graag!

info@keukenswrappen.com

Witte Paal 204B

SCHAGEN

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!