top of page

Camper wrappen

Breng het interieur van uw camper weer tot leven, geef ze een nieuw design, kleur of decoratieve print. Onze interieurfolie is geschikt voor het decoreren of renoveren van uw interieur. 

Veel caravans en campers worden vaak afgeleverd met een vrij 'basic' interieur. Leuk voor de massa, maar het blijft daarom natuurlijk vaak wel een saai interieur. Thuis past u uw interieur ook naar eigen wensen aan, dus waarom niet het interieur aanpassen van uw caravan of camper? Wat denkt u bijvoorbeeld van de deurtjes in een mooie lederlook en het aanrechtblad in een gave betonlook? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Camper interieur wrap
camper interieur wrap
pijl
camperwrap
Camper wrap voor en na

De meeste campers zijn wit of grijs en dan houdt het vaak wel een beetje op. Wist u dat het ook mogelijk is om een camper te laten wrappen?
Wrappen kan namelijk op alle gelakte oppervlakken van uw camper, en op de camperbouw zelf. Dat is dus alles behalve de rubbers en die ruwe zwarte / grijze kunststof delen.

Het is met een camperwrap mogelijk om de complete look direct te veranderen. Uw camper krijgt een andere kleur. U kunt kiezen uit meer dan 600 wrapfolie kleuren voor uw camper. En het stopt niet bij één kleur wrap natuurlijk. We kunnen ook meerdere stripings of vormen op de camper plakken. Daar kunnen we mee spelen zodat uw camper echt een unieke, eigen uitstraling krijgt.

Met behulp van speciale vinylfolie kun je een complete camper volledig transformeren in een nieuwe look. De wrapfolie die o.a. door 3M is ontwikkeld, is extreem vervormbaar. Daardoor is het mogelijk deze folie over de meest complexe vormen te plakken waarmee de wrapfolie de vormen van de camper helemaal volgen. Ook de spiegels, bumpers of de toegangsdeur van de garage. De wrapfolie plakt op alle gelakte en kunststof delen. De voorbereiding voor bestaat enkel uit schoonmaken, oude stickers verwijderen en verwijderen oude kitranden. Schuren, zoals bij spuitwerk, is nergens voor nodig. Aanbrengen en verwijderen geschied met hete lucht of een warmtelamp. Waar geen folie dient te zitten, bijvoorbeeld de koplampen, wordt deze weggesneden. Bij campers ouder dan 10 jaar demonteren wij geen onderdelen, dit omdat de schroeven bijna niet los te draaien zijn door corrosie/ roest.

Maar dan het grootste voordeel. Stel, je schaft een nieuwe camper aan. Die kun je ook zonder de obligate dolfijn onder een gestileerde palmboom bestellen. Misschien is zo’n afbeelding even leuk. Maar na een jaar of tien gaat dat toch eens vervelen. Verschoten door de zon ziet het er ook niet meer zo fris uit en, erger nog, wanneer je het verwijdert, blijf je de contouren zien. Om het dan nog strak te krijgen moet het opnieuw gespoten worden en dat is bijna twee keer duurder dan een wrap.

Koop die nieuwe camper dus zonder stickers en laat je camper wrappen, direct uit de fabriek. Dat doet qua kosten misschien even pijn bovenop wat er voor de camper betaald is, maar het dient een hoger doel. Wanneer je vervolgens je eigen dessin na 10 of 20 jaar zat bent, haal je de wrap er met wat hete lucht zo weer af. En wat daar onder tevoorschijn komt is een nieuwe onbeschadigde laklaag. Dat maakt een ingereden camper meer waard waarmee die ietwat pijnlijke aanschaf van de wrap betrekkelijk is. Overigens kunnen interieurdelen ook gewrapt worden met bijvoorbeeld een houtlook. De term “gebruikssporen” hoef je bij verkoop van de camper dan niet in de mond te nemen.

Prijs op aanvraag v.a. € 2499,- excl. 21% btw.

Camper interieur wrap

Laat het interieur van uw camper weer als nieuw wrappen met interieurfolie van Coverstyl'.

Prijs losse deurtjes v.a. € 44,95,- p.s. excl. 21% btw.

Vraag een offerte op voor een juiste prijsopgave.

Camper wrap voor

Camper wrap

Deze camper was helemaal verweerd en verkleurt, deze hebben we weer fris gewrapt.

Camper wrap na

Vraag een offerte aan.

Vul onderstaand formulier in en voeg foto's toe.

Bestand uploaden
Bestand uploaden
bottom of page