top of page

Aanrechtblad en achterwand wrappen

aanrechtblad wrappen marmer
achterwand

In veel gevallen is het mogelijk om ook uw aanrechtblad te voorzien van een nieuwe look. 

De prijs voor het wrappen van een aanrechtblad is vooral afhankelijk van wat u met het blad zou willen qua kleur/materiaal.

We hebben een groot aanbod solid colors,  Daarnaast beschikken we over een grote collectie interieurfolies met verschillende structuren en motieven, zoals hout/steen/beton/zand etc. 

Voor het mooiste resultaat is het van belang dat op de dag van montage de spoelbak, kraan en fornuis te verwijderd zijn. Indien u dit niet zelf kunt, kunt u tegen meerprijs een monteur bij u thuis laten komen op de dag van montage die dit voor u zal doen. Wij kunnen dit voor u regelen.

In sommige gevallen zit de spoelbak in het aanrecht gefreesd waardoor deze niet verwijderd kan worden. In dat geval zullen wij om de spoelbak heen snijden.

Prijs per m1 vanaf € 115,- excl. 21% btw.

Prijs collectie glitter / leer / fabric / metallic / stone / marble € 125,- excl. 21% btw

Bij de prijs is inbegrepen, materiaal en arbeidsloon.

Excl. voorrijkosten á € 65,- en reistijd / km's vanaf Schagen.

Meerprijs verwijderen kraan en kookplaat door monteur          € 149,-excl. 21% btw.

* Interieurfolie plakt niet op kitranden, het is daarom van belang dat u deze van te voren verwijderd en na het wrappen weer opnieuw afkit.

* Let op:

Bij keukens die geschilderd of gespoten zijn is er kans dat de verf word mee getrokken door de folie als er tegen een zijwand moet worden geplakt om de zijkant van het aanrechtblad mee te wrappen. Wij kunnen op geen enkele manier daarvoor verantwoordelijk worden gesteld.

Zit u midden in een verbouwing? Hou er dan rekening mee dat er bouwvuil / stof onder de folie kan komen.

* Wij raden hoogglans kleuren voor het aanrechtblad sterk af, omdat ze veel krasgevoeliger is dan de matte varianten.

Kijk ook eens op onze projecten pagina voor de voor en na foto's.  Klik op de knop.

aanrechtblad opmeten
rvsblad wrap


Klik hier voor de kleurencollectie: 

Coverstyl
aanrechtblad-rvs
slogan
Manon
Jort

Achterwand wrappen

Bent u in bezit van een lelijke achterwand in de keuken? Is de kleur van de voegen lelijk verkleurd in de loop der jaren. Zitten er vieze vet spetters tussen de voeg en gaat dat niet meer weg?

Wij kunnen deze ook wrappen met onze interieurfolie.

Indien er een tegelwand geplaatst is, kunnen wij daarover heen de folie plakken.

Hierdoor ziet u nog wel heel licht de vorm van de voeg door de folie heen lopen. Zie foto.

* Interieurfolie plakt niet op kitranden, het is daarom van belang dat u deze van te voren verwijderd en na het wrappen weer opnieuw afkit.

Prijs per m1 vanaf € 115,- excl. 21% btw.

Prijs collectie marmer / beton / hout / softtouch € 125,-

Prijs collectie glitter / leer / fabric / metallic € 135,- excl. 21% btw

Bij de prijs is inbegrepen, materiaal en arbeidsloon.

Excl. voorrijkosten á € 65,- en reistijd vanaf Schagen.

tegelwand voor en na
Keukenswrappen Alkmaar
364223131_325342116515720_8497187375330098856_n.jpg

StoneGuard® steenoppervlakbeschermingsfilm

Bescherm uw marmeren aanrechtblad met een 5 mm dikke beschermingsfilm.


Clear

StoneGuard Satin


Satin


Verkrijgbaar in een matte en een glans variant.

Dankzij de vooruitgang in onze divisie Nanotechnologie heeft StoneGuard® een heldere beschermende film kunnen creëren die speciaal is ontworpen voor poreuze en gevoelige steenoppervlakken. StoneGuard® is een gepatenteerde, 5 mil dikke, heldere polyethyleenfilm waarin hitte- en chemicaliënbestendige technologieën zijn verwerkt. De film beschermt stenen werkbladen tegen oliën, zuren, alkalische en agressieve huishoudelijke chemicaliën die permanente etsen op uw stenen oppervlakken kunnen achterlaten. Steenfabrikanten raden aan om elke 6-12 maanden een chemische kit aan te brengen. De beschermende eigenschappen van deze chemische afdichtingsmiddelen zijn echter minimaal voor zuren, alkalische producten en bijproducten uit voedsel. Stoneguard elimineert uw behoefte aan deze chemische afdichtingsmiddelen.StoneGuard® Clear & Satin (gepatenteerde technologie) is een uiterst duurzame polyethyleenfilm ontworpen met ShieldX kras- en chemisch bestendige coating om uw werkbladen van kostbare steen te beschermen tegen krassen, etsen en deuken. StoneGuard® is ook de eerste en enige gepatenteerde heldere beschermfolie die speciaal is ontworpen voor werkbladen van marmer en andere natuursteen. Zure verbindingen uit voedsel (zoals limoen, koffie, wijn, sinaasappel, azijn en tomaat) en veelgebruikte huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen gemakkelijk vlekken veroorzaken en in het stenen aanrecht van uw keuken etsen. Diezelfde verbindingen zullen moeite hebben om in de nanocoating van StoneGuard® ShieldX te etsen. StoneGuard® is een geavanceerde semi-permanente, 5 mil dikke, heldere beschermfilm die uw steen beschermt tegen de elementen van dagelijks gebruik en toch onopvallend blijft, aangezien deze nauwelijks waarneembaar is voor het oog en ook de uitstraling van uw aanrecht zal verbeteren. StoneGuard® heeft een uniek, optisch helder lijmsysteem dat is ontworpen om goed te hechten aan de poreuze oppervlakken van stenen werkbladen, terwijl de steen op natuurlijke wijze kan ademen.

Fabrikanten van marmer, kalksteen, ijssteen, kwartsiet en andere exotische stenen voor uw keukenwerkbladen raden universeel aan om elke 12 maanden een hoogwaardige steenafdichter te gebruiken om te beschermen tegen de elementen van dagelijks gebruik. Deze sealers bieden echter zeer weinig weerstand tegen vlekken en etsen, en bescherming tegen hitte en schokken. Zodra StoneGuard® is geïnstalleerd, wordt uw werkblad beschermd tegen chemisch etsen, vlekken, krassen en deuken. En het beste deel? U hoeft geen sealers meer te gebruiken zodra StoneGuard® is geïnstalleerd. StoneGuard® is de beschermende oplossing voor uw keukenwerkblad. Etsbestendig/vlekbestendig/UV-blokkering. De technologie van StoneGuard® is ontworpen om werkbladen van kunststeen of kunststeen te beschermen tegen chemisch etsen, afbrokkelen en krassen. Het kan op zowel nieuwe als gebruikte steenoppervlakken worden aangebracht zonder negatieve effecten op de steen en kan worden verwijderd zonder schade aan de steen. StoneGuard® ShieldX heeft een UV-remmende coating om werkbladen te beschermen die worden blootgesteld aan ultraviolette straling via nabijgelegen ramen. Het bereik waarin schadelijke UV-stralen waas kunnen veroorzaken op steenoppervlakken ligt tussen 190 nm en 380 nm, wat het specifieke UV-afstotende bereik van StoneGuard® is.

Glansverbetering.

StoneGuard® heeft een nano-samenstelling die elk steenoppervlak een natuurlijke, verbeterde glans geeft met minimaal 300%. Het versterken van de stenen werkbladen in uw huis of commerciële onderneming heeft zijn voordelen. Omdat u uw stenen niet meer hoeft af te dichten, brengt het onderhoudsgemak geen doorlopende kosten voor de consument met zich mee, behalve de initiële aankoop en installatie van het product.

Hitte bestendig.

Op het oppervlak van StoneGuard® bevindt zich onze ShieldX™ Nano-constructie die een hoge hitte- en chemische tolerantie heeft om de onderliggende steen te beschermen. StoneGuard® is ontworpen en getest om hitte tot 350°(F) te weerstaan.

Antimicrobieel.

De gepatenteerde nanostructuur en coating van StoneGuard® is ontwikkeld voor stenen werkbanken, met het oog op het feit dat deze in contact komen met voedsel en vloeistoffen. De bovenste laag StoneGuard® Clear heeft een ultragladde antimicrobiële laag die de groei van bacteriën remt.

StoneGuard

CONTACT

We horen graag wanneer we bij u alles weer mooi mogen wrappen!

Gespikkelde achterwand gewrapt naar coverstyl K1 mat zwart

Roomwitte tegel achterwand gewrapt naar beton look u19

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!

bottom of page