top of page
vensterbank wrappen

Vensterbank wrappen

Vensterbank wrappen

 

Het interieur van je huis is een afspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl. Het zijn de details die het verschil maken en zorgen voor een unieke uitstraling. Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel degelijk een grote impact kan hebben, is de vensterbank. Als je op zoek bent naar een snelle en kosteneffectieve manier om je interieur te upgraden, dan is vensterbank wrappen iets voor jou.

 

Wat is vensterbank wrappen?

 

Vensterbank wrappen is een techniek waarbij je de bestaande vensterbank bedekt met een dunne folie of wrap. Deze folie komt in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met designs die passen bij jouw smaak en interieur. Of je nu houdt van een moderne look met strakke lijnen of juist gaat voor een warme en natuurlijke uitstraling, er is altijd wel een wrap die bij jou past.

 

Waarom kiezen voor vensterbank wrappen?

 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun vensterbank te wrappen in plaats van te vervangen:

 

1. Kostenbesparend: Het vervangen van de volledige vensterbank kan behoorlijk prijzig zijn. Met het wrappen bespaar je niet alleen geld op materiaalkosten, maar ook op arbeidskosten omdat het aanbrengen relatief eenvoudig is.

 

2. Snelle installatie: Het aanbrengen van de wrap neemt slechts enkele uren in beslag, afhankelijk van de grootte van de vensterbank. Hierdoor hoef je niet lang te wachten om te genieten van het nieuwe uiterlijk van je vensterbank.

 

3. Geen rommel: In tegenstelling tot het vervangen van de vensterbank, komt er bij het wrappen geen sloop- of bouwwerk aan te pas. Dit betekent dat er geen stof, puin of andere rommel is om op te ruimen.

 

4. Duurzaamheid: De folie die wordt gebruikt bij het wrappen is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en blootstelling aan zonlicht. Het resultaat is een langdurige en krasbestendige afwerking die jarenlang meegaat.

 

Conclusie

 

Vensterbank wrappen is een geweldige manier om je interieur snel en kosteneffectief te upgraden. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kun je eindeloos experimenteren om jouw ideale look te creëren. Door te kiezen voor vensterbank wrappen bespaar je geld, tijd en rommel, terwijl je toch een duurzame en stijlvolle afwerking krijgt. Dus waar wacht je nog op? Geef je vensterbank een make-over en geniet van een vernieuwde uitstraling in je interieur.

Prijs per strekkende meter is v.a. € 115,-. excl. 21% btw.

Uit 1 strekkende meter kunnen er 3 vensterbanken van 90 x 35 cm gesneden worden.

Bij de prijs zijn geen nog geen voorrijkosten en reistijd berekend v.a. Schagen.

Klik hier voor alle kleuren uit de collectie van Coverstyl.

vensterbanken wrappen
vensterbanken wrappen
vensterbank wrappen
vensterbank wrappen

Van wit naar zwart

Vraag een offerte aan

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page