top of page

Het is mijn passie om mensen te helpen aan een mooi interieur thuis of op het werk. Deze passie is ontstaan vanuit mijn interesse voor het inrichten van huizen, het spelen met kleuren en het veranderen van de opstelling van meubels. Als kind was ik al virtueel bezig met binnenhuisarchitect programma’s. Nu kan ik dit toepassen in mijn eigen bedrijf en kan ik mij de wrapspecialist van de Benelux noemen. Elke keer sta ik weer versteld van het effect van interieurfolies in een keuken of ander meubilair. Mijn klanten zien hun keuken opknappen en zijn erg tevreden met het resultaat. Daar doe ik het voor! Wanneer u nog twijfelt over de kleuren van de folies, dan kan ik bij u langskomen. Samen kijken we in het kleurenboek en geef ik u advies waarbij we tot de mooiste ideeën komen.

_Q9A2689_edited (1).jpg

Manon IJfs

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en voor u een passende offerte op maat te kunnen maken, vragen wij u een foto van uw keuken mee te sturen en uw woonplaats te vermelden.

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden. Helaas is dat door drukte en omdat wij veel op locatie met onze handen werken, niet altijd mogelijk waardoor het soms voorkomt dat u 2 tot 3 dagen later bericht van ons krijgt.

Voor het opvragen van een offerte graag mailen.

Krijgt u ons telefonisch niet aan de lijn? Stuur dan een WhatsApp bericht of e-mail ons.

visitekaartje keukenswrappen.com
  • Instagram
google-reviews
Bestand uploaden
Bestand uploaden

Bedankt voor uw bericht, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vergeet niet om uw woonplaats te vermelden!

bottom of page