Hoe vraag ik een offerte op?

Wilt u een offerte aanvragen voor een goedkope keuken renovatie zonder dat uw keuken geverfd hoeft te worden? Dit doet u als volgt: 

Stuur een email naar info@keukenswrappen.com met een foto van uw huidige situatie en vermeld daarbij uw woonplaats.

Als u mailt over een aanrechtblad, vermeld daarbij dan ook nog de lengtematen in cm.

U krijgt dan van ons een vrijblijvende passende offerte toegestuurd. Als u na ontvangst van de offerte nog steeds geïnteresseerd bent, kunnen we u kleurstalen naar keuze toe sturen om zo tot een keuze te komen of we komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

iSticker.nl / Keukenswrappen.com

iSticker.nl is een jong bedrijf dat zich concentreert op het uitvoeren van een helder beleid: kwaliteit leveren. Ten opzichte van alternatieven kunnen wij uw keuken opknappen op een goedkope en effectieve manier. De keuken opknappen doen wij zonder dat wij de keuken hoeven te verven of te spuiten. Wij gebruiken namelijk interieurfolie. Onze folies zijn duurzamer dan de hoogglans keukens van gelakte en gespoten keukens. Het product dat we leveren is zeer betrouwbaar, wordt vakkundig aangebracht door onze gecertificeerde monteurs en staat garant voor een mooi resultaat.

Op welke dag worden de werkzaamheden uitgevoerd?

U kunt drie voorkeursdagen opgeven voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw keuken. Bij het bevestigen van de offerte wordt direct de datum per mail bevestigd. In verband met de planning is het wenselijk de afspraak minimaal twee weken voor aanvang van de werkzaamheden te verplaatsen.

Wat kan ik zelf voorbereiden?

Voor een optimaal resultaat van uw “keuken renovatie” is het van belang dat de keuken opgeruimd is en alle keukenkastjes en keukendeurtjes zijn schoongemaakt. De keukenfolie hecht namelijk beter op een schoongemaakte oppervlakte van een keukenkast of keukendeur.

Welke werkzaamheden verricht de monteur?

Op de dag van de werkzaamheden zal de monteur arriveren in de ochtend. De monteur zal samen met u de keuken inspecteren. Hij zal vervolgens de werkzaamheden doorspreken .Na het doorspreken wordt de keuken ontvet en zal de keuken bewerkt worden met de keukenfolie. Na het afronden van de werkzaamheden controleert de specialist samen met u de keuken. Wanneer alles naar tevreden is afgerond, ontvangt u het opleveringsformulier.

Hoe moet ik betalen?

Wij werken met een aanbetaling van 50% over het totaalbedrag incl. btw. Na ontvangst van uw betaling zal de interieurfolie worden besteld en word er een datum ingepland. Uw aanbetaling moet 2 weken voor de montage datum ontvangen zijn.

Na oplevering van de gerenoveerde keuken met de nieuwe keukenfolie zal de resterende betaling worden voldaan middels een mobiel pinapparaat. Naast de kosten voor de keuken, wordt indien van toepassing bij betaald parkeren de parkeerkosten in rekening gebracht.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

iSticker.nl hecht veel waarde aan uw mening! Hierom kan enkele dagen na het opleveren van uw keuken, contact worden opgenomen om de tevredenheid te peilen. Daarnaast staan wij altijd open voor uw opmerkingen.

Aanvullende informatie over onze interieurfolie:

Houdbaarheid: decoratieve aansprakelijkheid tot 10 jaar bij binnengebruik.

Kostenbesparing: als alternatief t.o.v.  een nieuwe aankoop tot 75% besparing.

Kenmerken: robuust, waterdicht, hittebestendig, vlekbestendig, gemakkelijk schoon te maken.

Toepassingen: tegels, meubels, vloeren, wanden, deuren, strak geïntegreerde elementen.

Schadelijke stoffen: bevat geen zware metalen of schadelijke weekmakers.

Geen bouwvereisten: een renovatie, zonder stof, lawaai of geur.

Geen beperkingen: pand blijft beschikbaar zonder lang te hoeven wachten.

Om duurzaamheid van de interieurfolie te kunnen waarborgen bieden wij uitsluitend een reeks stabiele zelfklevende interieurfolies aan met een dikte van ongeveer 300 μm. De PVC-bekleding van de interieurfolie is slijtvast en waterafstotend, met een hittebestendigheid tot 110 graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken. Meer informatie over de kwaliteit van de interieurfolie vindt u

Een meubelfolie van hoge kwaliteit bezit een aantal belangrijke kenmerken, waarmee de folie zichzelf bij dagelijks gebruik in stand weet te houden. Deze kenmerken zijn: hittebestendigheid, krasvastheid, stabiliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en een waterafstotend oppervlak. De afzonderlijke bestanddelen van de folie; basispapier, zelfklevende laag, kleurlaag, structuur laag en beschermlaag worden permanent met elkaar verbonden in een speciaal proces.

De kwalitatieve zelfklevende folie heeft niet alleen een visueel realistisch oppervlak, ze ondersteunt haar uiterlijk ook door middel van andere bijzondere eigenschappen – voelbare structuren. Zodoende geeft de folie zich realistisch weer, bijvoorbeeld als een leer, hout of steen decor met lichte verhogingen of verlagingen. Met deze driedimensionale eigenschappen vertegenwoordigt de folie niet meer alleen een gewoon gedrukt beeld.

De speciale kleeflaag aan de onderzijde van de folie zal ondanks haar sterke kleefkracht de ondergrond niet beschadigen. Na verloop der jaren blijft de kleeflaag onveranderd en wordt deze niet geabsorbeerd in het oppervlak, zodoende kan de folie altijd weer volledig verwijderd worden. Water of stoom hebben geen invloed op de kleefkracht tenzij men probeert om de folie zodanig eraf te trekken dat deze blootgesteld wordt aan hete stoom. Ook langs de snijranden heeft het water geen invloed op de kleefkracht.

De dunne beschermende laag op het oppervlak beschermt de andere lagen tegen beschadiging, zoals krassen, schuren of reinigingsmiddelen. Zo wordt men niet beperkt met betrekking tot de dagelijks reiniging en het gebruik van de oppervlakken Zelfs agressieve vloeistoffen zoals cola of azijn laten, na een paar uur op de folie te hebben gelegen, geen zichtbare resten of vlekken na.

Toch heeft de folie fijne poriën voor ventilatie en gasuitwisseling.

Kijk voor meer informatie en alle beschikbare kleuren op www.coverstyl.com

CONTACT

We horen graag van u!

info@keukenswrappen.com

Stuur ons een foto van uw huidige situatie en vergeet daarbij niet uw woonplaats te vermelden.

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!