top of page

INFORMATIE

sticker
belangrijk

Hoe vraag ik een offerte op?

Wilt u een offerte aanvragen voor een goedkope keukenrenovatie zonder dat uw keuken geverfd hoeft te worden? Dit doet u als volgt: 

Stuur een e-mail naar info@keukenswrappen.com met een foto van uw huidige situatie en vermeld daarbij uw woonplaats.

Als u mailt over een aanrechtblad, achterwand, tafelblad, trap, badkamermuur, of ander meubilair, vermeld daarbij dan ook de lengtematen in cm.

U krijgt dan van ons een vrijblijvende passende offerte toegestuurd. Als u na ontvangst van de offerte nog steeds geïnteresseerd bent, kunnen we u kleurstalen naar keuze toesturen om zo tot een keuze te komen of komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De aanvaardingstermijn van een offerte bedraagt 14 dagen na dagtekening.

* Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en voor u een passende offerte op maat te kunnen maken, vragen wij u een foto van uw keuken mee te sturen en uw woonplaats te vermelden.

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te antwoorden. Helaas is dat door drukte en omdat wij veel op locatie met onze handen werken, niet altijd mogelijk waardoor het soms voorkomt dat u 2 tot 3 dagen later bericht van ons krijgt.

Krijgt u ons telefonisch niet aan de lijn? Dat komt omdat wij met onze handen werken. Stuur dan een WhatsApp bericht of e-mail ons.

iSticker.nl / Keukenswrappen.com

iSticker.nl is een jong bedrijf dat zich concentreert op het uitvoeren van een helder beleid: kwaliteit leveren. Ten opzichte van alternatieven kunnen wij uw keuken opknappen op een goedkope en effectieve manier. De keuken opknappen doen wij zonder dat wij de keuken hoeven te verven of te spuiten. Wij gebruiken namelijk interieurfolie. Onze folies zijn duurzamer dan de hoogglans keukens van gelakte en gespoten keukens. Het product dat we leveren is zeer betrouwbaar, wordt vakkundig aangebracht door onze gecertificeerde monteurs en staat garant voor een mooi resultaat.

Op welke dag worden de werkzaamheden uitgevoerd?

U kunt drie voorkeursdagen opgeven voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw keuken. Bij het bevestigen van de offerte wordt direct de datum per e-mail bevestigd. In verband met de planning is het wenselijk de afspraak minimaal twee weken voor aanvang van de werkzaamheden te verplaatsen.

Wat kan ik zelf voorbereiden?

Keuken: Voor een optimaal resultaat van uw “keukenrenovatie” is het van belang dat de keuken opgeruimd is en alle keukenfronten en vaste delen zijn schoongemaakt. De interieurfolie hecht namelijk beter op een schoongemaakte oppervlak van een keukenlade of keukendeur front. U demonteert zelf spot verlichting van de onderkant van de bovenkasten.

Aanrechtblad, achterwand en badkamer:

U zorgt voor een schone werkomgeving en een leeg aanrechtblad. M.a.w. er staan geen spullen meer op.

U demonteert de kraan en kookplaat, (of wij doen dat in overleg), en u zorgt dat de kit is verwijderd. (Als blijkt dat er bij aanvang nog teveel kit aanwezig is, zijn wij genoodzaakt de opdracht af te breken en op een andere dag terug te komen als u alle kit goed verwijderd heeft. Hier zitten extra kosten aan verbonden zoals voorrijkosten, reistijd vanaf Schagen en km vergoeding.)

Indien wij de kraan gaan demonteren, zorg er dan voor dat het gootsteenkastje leeg is. Zijn er beschadigingen aan het werkblad, dan kunt u deze zelf voor de montage opvullen met vulmiddel.

Welke werkzaamheden verricht de monteur?

Op de dag van de werkzaamheden zal de specialist arriveren in de ochtend. De specialist zal samen met u de keuken inspecteren. Hij zal vervolgens de werkzaamheden doorspreken .Na het doorspreken wordt de keuken ontvet en zal de keuken gewrapt worden met de interieurfolie.  De specialist (de)monteert de keuken voor u. Na het afronden van de werkzaamheden controleert de specialist samen met u de keuken. Wanneer alles naar tevreden is afgerond, ontvangt u het opleveringsformulier.

Wij verrichten geen kit werkzaamheden. U kunt hiervoor een extern bedrijf inschakelen. Spotverlichting demonteert u zelf. Wij vervangen geen complete deuren. Handgrepen kunt u zelf elders bestellen. Andere maat? Dan kunnen we deze tegen meerprijs voor u voorboren.

Hoe moet ik betalen?

Wij werken met een aanbetaling van 50% over het totaalbedrag incl. btw. Na ontvangst van uw aanbetaling zal de interieurfolie worden besteld en wordt er een datum ingepland. Uw aanbetaling moet binnen 5 werkdagen worden voldaan.

Na oplevering van de gerenoveerde keuken met de nieuwe interieurfolie zal de resterende betaling worden voldaan op de dag van montage middels een mobiel pinapparaat of een online betaalverzoek. Naast de kosten voor de keuken, worden de parkeerkosten bij betaald parkeren (indien van toepassing) in rekening gebracht.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Keukenswrappen.com hecht veel waarde aan uw mening! Daarom kan enkele dagen na het opleveren van uw keuken, contact worden opgenomen om de tevredenheid te peilen. Daarnaast staan wij altijd open voor uw opmerkingen. Wij waarderen het zeer als u een review op Google plaatst.

Aanvullende informatie over onze interieurfolie:

Garantie:

5 jaar bij binnen gebruik op loslaten van de folie. Niet geschikt voor buitenkeukens.

* Krassen en stootschade vallen niet onder de garantie.

* Wij geven geen garantie op gewrapte delen met een kaderprofiel.

Kostenbesparing:

Als alternatief t.o.v.  een nieuwe aankoop tot 75% besparing.

* Kenmerken:

Robuust, waterdicht, hittebestendig, vlekbestendig, gemakkelijk schoon te maken.

* Toepassingen:

Tegels, meubels, vloeren, ronde wanden, deuren, strak geïntegreerde elementen.

* Schadelijke stoffen:

Bevat geen zware metalen of schadelijke weekmakers.

* Geen bouwvereisten:

Een renovatie, zonder stof, lawaai of geur.

* Geen beperkingen:

Uw locatie blijft beschikbaar zonder lang te hoeven wachten.

Om duurzaamheid van de interieurfolie te kunnen waarborgen bieden wij uitsluitend een reeks stabiele zelfklevende interieurfolies aan met een dikte van ongeveer 300 μm. De PVC-bekleding van de interieurfolie is slijtvast en waterafstotend, met een hittebestendigheid tot 110 graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken.

Een meubelfolie van hoge kwaliteit bezit een aantal belangrijke kenmerken, waarmee de folie zichzelf bij dagelijks gebruik in stand weet te houden. Deze kenmerken zijn: hittebestendigheid, krasvastheid, stabiliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en een waterafstotend oppervlak. De afzonderlijke bestanddelen van de folie; basispapier, zelfklevende laag, kleurlaag, structuur laag en beschermlaag worden permanent met elkaar verbonden in een speciaal proces.

De kwalitatieve zelfklevende folie heeft niet alleen een visueel realistisch oppervlak, ze ondersteunt haar uiterlijk ook door middel van andere bijzondere eigenschappen – voelbare structuren. Zodoende geeft de folie zich realistisch weer, bijvoorbeeld als een leer, hout of steen decor met lichte verhogingen of verlagingen. Met deze 3D eigenschappen vertegenwoordigt de folie niet meer alleen een gewoon gedrukt beeld.

Na verloop der jaren blijft de lijm laag onveranderd en wordt deze niet geabsorbeerd in het oppervlak, zodoende kan de folie altijd weer volledig verwijderd worden. Water of stoom hebben geen invloed op de kleefkracht tenzij men probeert om de folie zodanig eraf te trekken dat deze blootgesteld wordt aan hete stoom. Ook langs de snijranden heeft het water geen invloed op de kleefkracht.

De dunne beschermende laag op het oppervlak beschermt de andere lagen tegen beschadiging, zoals krassen, schuren of reinigingsmiddelen. LET OP: Hoogglans kleuren zijn krasgevoelig. Zo wordt men niet beperkt met betrekking tot de dagelijks reiniging en het gebruik van de oppervlakken Zelfs agressieve vloeistoffen zoals cola of kerrie laten, na een paar uur op de folie te hebben gelegen, geen zichtbare resten of vlekken na.

Kijk voor meer informatie, product specificatie's en alle beschikbare kleuren op www.coverstyl.com

logo_coverstyl

We horen graag van u!

info@keukenswrappen.com

Stuur ons een foto van uw huidige situatie en vergeet daarbij niet uw woonplaats te vermelden.

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!

voucher voor friends en family

Friends & Family korting!

 

Trakteer uzelf en uw vrienden/familie op een aantrekkelijke korting.

Wij bieden een Friends & Family korting aan van maar liefst 10% per opdracht. Deze korting geldt voor 2 of meer keukens die tegelijkertijd worden ingepland. Dit is een korting van 10% per keuken en deze korting kan zelfs oplopen tot € 250,-.

 

Wilt u ook gebruik maken van deze aantrekkelijke korting of wilt u meer weten? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voorwaarden van de Friends & Family korting:
 

  • De korting is alleen geldig op 2 of meer volledige keuken wraps, alle aanvullende werkzaamheden zijn uitgesloten van deze korting.

  • Vermeld in de aanvraag van 2 of meer keukens, ook gelijk de andere partij.

  • De uitvoer van deze werkzaamheden, dienen ingepland te worden binnen 2 maanden na elkaar.

  • Het maximale kortingsbedrag per keuken is € 250,-.

  • Er gelden speciale tarieven vanaf 5 keukens en voor recreatiewoningen en vakantieparken.

  • Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

bottom of page