Tafelblad wrappen

sticker.png

Een tafelblad is een erg bewerkelijk oppervlak, kleine beschadigingen, krassen of vlekken zijn bijna onvermijdelijk. Vooral in echt hout zijn deze beschadigingen moeilijk te verwijderen, zelfs niet door te schilderen of vernissen. Voor een ouderwets of versleten tafelblad biedt onze interieurfolie een perfect alternatief. De folie is in veel uitvoeringen leverbaar en geeft hierdoor een groot scala aan opties om uw tafel om te toveren naar uw wensen. Uw tafel zal er weer als nieuw uitzien en is nu eenvoudig te reinigen en waterbestendig.

Uw tafel in een nieuwe kleur? De robuuste folie biedt een eenvoudige en snelle oplossing. Een innovatieve techniek zorgt voor een productie van de folie gebaseerd op afzonderlijke lagen, zodat dagelijks gebruik, regelmatige reiniging en kleine ongelukken geen invloed hebben op het oppervlak. Integendeel, de folie versterkt het tafelblad en het tafelframe.

De voordelen van een tafelblad vernieuwen met folie ligt vooral in de snelle verwerkingstijd, zonder vervuiling. De werktafel wordt door getraind personeel vernieuwd met folie. Na een korte reiniging wordt de folie geplaatst op het tafelblad, met een nauwkeurige afwerking van de hoeken en randen. Zonder storende factoren zoals stof, lawaai of vervelende geuren is de werktafel na plaatsing van de folie direct weer beschikbaar. De folie is geschikt voor elk glad oppervlak, in het bijzonder glas, kunststof, hout of metaal.

Kijk voor alle actuele kleuren van het assortiment op

logo_coverstyl
Brochure 29.7x21  сm.jpeg
 

Vensterbank wrappen

Nooit meer een afgebladderde vensterbank,

nooit meer uw vensterbank schilderen, en weg met die plekken die van

plantenpotten afkomen en niet meer uit de lak gaan! Wrappen is het nieuwe schilderen. 

 

Trap wrappen

 

Wilt u ook de trap een echte opknapbeurt geven omdat hij versleten is of omdat hij niet meer past bij uw woonwensen?

Dankzij onze interieurfolie is haast elke trap geschikt voor traprenovatie. Ook wenteltrappen en spiltrappen komen in aanmerking voor een renovatie, op voorwaarde dat de trap niet uit één stuk bestaat en de spijlen van de trapleuning niet vastzitten in de treden. Wanneer u een open trap laat renoveren hebt u zelfs de keuze uit verschillende technieken.

  • Open trap enkelzijdig bekleden: alleen de bovenzijde van de trede wordt bekleed.

  • Open trap dubbelzijdig bekleden: de trede wordt volledig rondom bekleed.

KAN MIJN DICHTE TRAP GERENOVEERD WORDEN?

We kunnen u meteen geruststellen: dankzij onze interieurfolie is haast elke trap geschikt voor traprenovatie. Onze experts nemen bij zo’n make-over zowel de treden als de stootborden van uw trap onder handen, waardoor de trap één mooi geheel vormt. U kunt zelfs kiezen tussen verschillende afwerkingen voor de stootborden van uw trap, namelijk:

  • Witte of crème stootborden

  • Stootborden in dezelfde afwerking als de treden

  • Ook voor de treden zelf hebt u de keuze uit een brede waaier aan materialen. Zo kunt u gaan voor uiteenlopende houtstructuren, of een leren trap.

Kiest u voor een klassiek houtdecor of voor een stoerdere look? Denk hierbij bijvoorbeeld aan beton, of leer. Ook kan een samenstelling van verschillende materialen een spannende combinatie opleveren, bijvoorbeeld een mooie houtlook gecombineerd met een solid kleur.

Neem contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij jullie langs om de mogelijkheden voor een traprenovatie met jullie te bespreken. 

Prijs per m1 vanaf €115,- tot 139 ,-excl. 21% btw. 

Excl. voorrijkosten en reistijd gerekend vanaf Schagen.

Excl. anti slip stroken.

Benodigde meters open trap, treden rondom, 13 treden +\=14m1.

Benodigde meters dichte trap, 13 treden, zonder stootborden, +\= 7m1.

De ondergrond van de trap moet vlak, schoon en hard zijn. Heeft er eerder vloerbedekking op de trap gelegen? Zorg dan dat alle lijmresten verwijderd zijn. Maak vervolgens alles goed stofvrij.

Kijk voor alle actuele kleuren van het assortiment op 

Stuur een bericht met de maten van uw trap, een foto en vermeld daarbij uw woonplaats voor een vrijblijvende prijsopgave.

Prijzen zijn maatwerk en voor ieder anders.

logo_coverstyl
trap wrappen schagen voor.jpg
trap wrappen schagen na.jpg
betonlook trap.jpg
trap wrappen.jpg
Brochure 29.7x21  сm (1).jpeg
plankf4.png
plankne72.png

Binnendeuren en kozijnen wrappen

 

Echt mooi: een ruimte waarin gewoon alles bij elkaar past, harmonieus, zoals in een brochure! Maar met de oude deuren is dit niet haalbaar, of wel?

Waarom zou u alles vervangen of gaan schilderen als u ook kunt upgraden!

Natuurlijk is dat haalbaar! U kunt uw deuren geheel aanpassen naar uw behoeften. Schuren en verven zijn in dit geval voldoende, maar als u andere materialen na wilt bootsen zoals hout, metaal of leer met een voelbare structuur zal u anders te werk moeten gaan. Dit is alleen mogelijk met een interieurfolie, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de gewenste kleur als het patroon. Het grootste voordeel: U hoeft uw deuren nooit meer te schilderen, want onze interieurfolie barst, vergeeld, of schilfert niet.

Schilderen is verleden tijd met onze interieurfolie. Een glad oppervlak zoals de deur of het kozijn zijn bijzonder geschikt om de folie direct op te plaatsen. Daarom bieden houten of metalen deuren met een keurig geschilderd oppervlak een ideale basis. Vervelend voorbereidend werk met de traditionele methoden zijn voorgoed verleden tijd! Alle deuren en het bijbehorende kozijn krijgen het juiste design. Als de deuren beschadigd zijn zullen er toch voorbereidende werkzaamheden plaats moeten vinden, maar dit wordt van tevoren met u besproken.

Helemaal hip in 2022 matzwarte poedercoating kozijnen binnenshuis!

deur wrappen klassiek.jpg
deur wrappen raam.jpg
deur wrappen bovenraam.jpg
deur wrappen tuin enkel.jpg
deur wrappen tuin.jpg
258628692_3073670232880424_2207646986845228719_n.jpg
258405299_3073670272880420_8246229594968714599_n.jpg
256419223_3073670386213742_7961376107253301339_n.jpg

We horen graag wanneer we bij u alles mogen mooi wrappen!

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!