Keuken wrappen

De keuken is een belangrijk deel van uw huis. Door gebruik te maken van hoogwaardige interieurfolies wordt uw huidige keuken compleet gerenoveerd.

Wij wrappen uw keuken met de door u uitgekozen interieurfolie. Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw kastdeurtjes, maar ook voor al uw ladefrontjes, sierlijsten, stootranden, zijkanten, kortom alle oppervlaktes die zichtbaar zijn.

 

De voordelen van wrappen:

- Look, feel &  touch van een nieuwe keuken.

- Perfect schoon te houden met een sopje.

- Geen verbouwing, stof of lawaai in huis met veel geneuzel.

- Een volledige upgrade van uw keuken.

- Een moderne en tijdloze keuze met een prachtig resultaat!

- Kleurmogelijkheden die u bij de meubelspuiter niet kunt bestellen.

​- Binnen één dag een keuken weer mooi als nieuw.

 

​​

Uitstekende kwaliteit

De interieurfolies zijn speciaal ontwikkeld voor het decoreren van objecten zoals muren, borden, deuren, meubels en nog veel meer. Daarnaast is de folie geschikt tegen vocht en vaak brandwerend. De folies zijn goed schoon te houden, duurzaam, kras- en kleurvast en toepasbaar op verschillende soorten ondergronden.

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van solid kleurenfolies, verkrijgbaar in zowel hoogglans / mat / metallic uitstralingen.  Naast de solid colors interieurfolies maken we regelmatig gebruik van speciale interieurfolies waar onder andere marmer-, fabric-, beton- en goudstructuren in verwerkt zijn. Dit kunt u ook voelen als u de folie aanraakt.

Wij werken met de interieurfolie van Coverstyl

Bekijk hier de kleuren van Coverstyl 

Heeft u een keuken waarvan de apparatuur nog goed is, maar waarvan de fronten verouderd zijn? Of past het uiterlijk niet meer bij uw smaak of interieur?  Is de fineerlaag van uw keukenkastjes beschadigd of moet deze een upgrade krijgen? Dan is wrappen wellicht iets voor u!

 

 

 

keuken wrappen Bergen.jpg
logo_coverstyl.png

Het is niet mogelijk om frontdelen te wrappen met een kaderprofiel erin verwerkt. Wij wrappen alleen gladde fronten, we wrappen geen fronten met glooiing of kaderprofiel. Het is wel mogelijk om tegen

meerprijs á € 30,- per frontdeel, de deurtjes egaal te laten maken alvorens het wrappen.

U heeft daarna een strakke uitstraling in de keuken.

Deze optie is maatwerk en alleen mogelijk indien wij alle frontdelen komen ophalen bij u thuis, verwerken in onze productieruimte in Schagen, en 2 weken later bij u thuis terug monteren. Dan zullen wij ook alle vaste delen wrappen.

Hiervoor geldt een meerprijs voor afhalen. Bent u zelf handig en niet vies van auto rijden, dan kunt u ook alle delen bij ons afleveren.

Bent u na 15 jaar wel eens uitgekeken op uw magnolia kleurige landelijke keuken?

Maar u bent gewend aan de opstelling, en verder is er ook niks mis mee, dus een nieuwe keuken kopen zou zonde zijn.

Laat u keuken dan strak en tijdloos wrappen!

Landelijke keukens

hhw voor.jpg
hhw na.jpg
schagen voor.jpg
schagen na.jpg
keuken wrappen alkmaar voor.jpg
keuken wrappen alkmaar na3.jpg
keuken wrappen kolhorn voor.jpg
keuken wrappen kolhorn na.jpg

Binnen één dag een compleet nieuwe keuken zonder verbouwing of gedoe!

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren wordt de werkwijze voor het wrappen van uw keuken op uw wensen en uw persoonlijke omstandigheden afgestemd.

De procedure is als volgt:​

​​We ontvangen graag een foto van de keuken in kwestie op info@keukenswrappen.com of via ons contactformulier. Vermeld daarbij ook uw woonplaats.

Wanneer de eerste prijsindicatie u aanspreekt is het daarna mogelijk een geheel vrijblijvende afspraak te maken om de mogelijkheden qua kleuren en materialen te bekijken. Tevens wordt dan de keuken ingemeten en wordt er een definitieve offerte opgemaakt. Na akkoord kan er gelijk een datum ingepland worden voor de montage-werkzaamheden. Montage is mogelijk binnen 3 tot 4 weken.

U kunt ook de kleurstalen die u mooi vindt bij ons opvragen. Deze worden u toegezonden.

Wat word er dan precies gewrapt?

- Alle frontdelen, deuren en lades (de binnenkant blijft de oorspronkelijke kleur) tegen meerprijs kan ook de binnenkant van de fronten worden mee gewrapt.

- Zijkanten en onderkanten bovenkasten

- Geraamte

- Plinten

- Sierlijsten

- Koof

Bij de prijs is inbegrepen:

- Hoogwaardig kwaliteit materiaal Coverstyl interieurfolie

- Voorbehandeling keukendelen met primer

- (De)montage keukendelen

- Montage wrap

Prijzen zijn excl. 21% btw en excl. voorrijkosten en reistijd vanaf Schagen.

* Wij verwijderen geen verlichting zoals spotjes in de onderkant van de bovenkant van de keukenkastjes. U dient zelf verlichting zoals spotjes o.i.d. van te voren te verwijderen.

* U hoeft er alleen voor te zorgen dat de keuken schoon is.

 

 

 

 

 

 

Folie verwerking

Naadloos – Move

De techniek “Move” staat voor de naadloze plaatsing van de folie. Er is geen snijrand of overlapping van de folie te zien, zo ontstaat één geheel. Deze techniek wordt voornamelijk gebruikt voor kastdelen en panelen die een hoek van 90° hebben. De Move techniek wordt in vergelijking met de Overlap techniek gezien als de Premium verwerking, omdat deze een prachtig resultaat levert maar gepaard gaat met extra kosten voor een goede verwerking.

De foto laat zien hoe een naadloze plaatsing van de interieurfolie met de Move techniek eruit ziet. Zonder onderbreking, krijg je een 3-d verbinding, zodat bij het openen van de lades de gewenste kleur naadloos overloopt. In sommige gevallen is het noodzakelijk om overlappingen te vormen, bij deze speciale gevallen wordt dit met u besproken.

Overlappend – Overlap

Bij de “Overlap” techniek werkt men bij de hoeken met een opvouw techniek om de folie perfect te plaatsen. Hierdoor ontstaat wel een kleine overlap, maar deze is niet zichtbaar bij het vooraanzicht. Dit proces is alleen mogelijk bij kastdelen of panelen die een hoek van 90° hebben. Bij afgeronde of gebogen hoeken kan zich een kleine luchtkamer vormen bij de overlap. Daarom raden wij bij dergelijke gevallen de “Move” techniek aan om het beste resultaat te krijgen. Deze techniek kan uitgevoerd worden zonder hetelucht föhn en is daarom een gunstige standaard techniek.

Met de Overlap techniek krijgt u een mooi verwerkingsresultaat die permanent mooi blijft ondanks de kleine overlap. Deze verwerking is 2-d maar een föhn is niet nodig. De oorspronkelijke kleur van het oppervlak is niet meer zichtbaar, omdat de folie volledig dekkend is. Deze techniek heeft geen invloed op de duurzaamheid.

Sterk: hoge schok- en krasbestendigheid door een dikte van 250-700μm.

Water en vochtbestendig.

Hittebestendig: brandvertragend en brandwerend tot 110 °C.

Vuilbestendig.

Eenvoudig te reinigen: Elk normaal huishoudelijk reinigingsproduct kan worden gebruikt, behalve schuurmiddelen en producten zoals aceton en spiritus.

Vrij van schadelijke stoffen.


 

logo_coverstyl.png
keuken schagen
keuken schagen

press to zoom
kolhorn keuken wrappen
kolhorn keuken wrappen

press to zoom
keukenwrap
keukenwrap

press to zoom
keuken schagen
keuken schagen

press to zoom
1/16
move techniek.jpg

Wacht niet langer en maak snel een afspraak om uw keuken

weer mooi als nieuw te laten wrappen!

info@keukenswrappen.com

Witte Paal 204B

1742LA SCHAGEN

0683 288 560

b.g.g. stuur ons een

whatsapp berichtje!

tokkie
tokkie

press to zoom
zuidoostbeemster
zuidoostbeemster

press to zoom
hoofddorp
hoofddorp

press to zoom
tokkie
tokkie

press to zoom
1/24